Meer dan 70 jaar ervaring...

Rubis nv, bijna driekwart eeuw expertise!

Rubis nv maakt hoogwaardige en geavanceerde textielproducten die ervoor zorgen dat jouw eindproduct voldoet aan de kwaliteit die jouw klanten wensen. 

01

1946: Rubanerie D’Iseghem wordt opgericht door Leon Daenens, zijn broer Maurice en zijn eerste vrouw Claire Vandevelde. Zij werkten hoofdzakelijk voor de schoenenindustrie.

1967: Na het overlijden van zijn eerste vrouw, hertrouwt Leon Daenens met Marie-Thérèse Verbeke. Ze helpt hem met de administratie in het bedrijf.

02

1984: Mark Verbeke, de neef van Leon Daenens, wordt bestuurder van Rubis nv. Hij breidt de activiteiten van Rubis uit tot het aanbod van de dag op vandaag. Rubis nv maakt nu producten voor de automobielindustrie, veiligheidskledij, modewereld, in- en outdoormeubelindustrie, tapijtindustrie, design enz.

2010: Dieter Verschoot en zijn vrouw Bieke Verbeke vervoegen het team. Hiermee maakt de 3de generatie zijn intrede in Rubis nv.

2017-2018: Grote renovatiewerken binnen het bedrijf. Er wordt een volledig nieuw dak geplaatst, isolatie en nieuwe installaties. Ook Rubis nv draagt zijn steentje bij om energie te besparen.